Hvem er vi?

Syversens Autoriserte Bilpleie ble startet september 2019, da tok jeg skrittet fullt ut og bestemte meg for å gjøre dette på fulltid.

De siste 20 årene har jeg hatt en lidenskap for premium bilpleie. Og har blitt en av få autoriserte detailere godkjent av Gtecniq – en av verdens ledende på lakkforsegling.

Dette innebærer også at jeg har tilgang til proffproduktene til Gtecniq som kun autoriserte kan legge – disse har fra 5- 10 års varighet. Og er ekstremt harde med tanke på riper og skader på lakken.

Jeg tar på meg det meste som går på bilens utvendige og innvendige vedlikehold, som skinnrens og innvendig rengjøring. Har erfaring fra de aller fleste bil og lakktyper.

Ingen kunder går herfra uten at de er 100% fornøyd med jobben som er utført! Jeg har også et svært godt samarbeid med Bilnerden.no som jeg anbefaler når det gjelder vedlikeholds produkter for bilen.


Om Gtechniq Teknologi

Om Gtechniq´s Teknologi
Gtechniq´s smarte overflatevitenskap kombinerer det siste innen nanokjemi og supramolekykærkjemi, med streng virkelighetstesting og laboratorietesting.

Forutsetningene for alle Gtechniqs produkter er å finne den perfekte kombinasjonen av ytelse, brukervennlighet og pris. Vi bruker det samme prinsippet på hele vårt sortiment, alt fra den enkleste sjampo til våre mest, ekstremt slitesterke, ripebestandige malingsbelegg.

Det har blitt gjort store fremskritt innen silisiumsteknologien, noe som har ført til en stor global etterspørsel av raskere og mindre prosessorer. Det har gitt oss muligheten til å tilby nye og innovative råvarer, samt en rekke løsninger som man aldri hadde vært mulig selv for fem år siden.

En verden drevet av nano- og molekylærteknologi i rask bevegelse blir stadig mer komplisert. Gtechniqs formulatører har erfaringen, nettverket og motivasjonen som kreves for å kunne tilby markedet de fremste produktene til alle aspektene av overflatepleie.